Retour & Terugbetaling

Retourbeleid Boeren Telefoonhoesjes

Wij streven ernaar om uw winkelervaring bij Boeren Telefoonhoesjes zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder vindt u ons retourbeleid, dat zorgvuldig is opgesteld om u duidelijkheid te bieden over de voorwaarden en procedures met betrekking tot retourzendingen.

Retourprocedure:

Indien u een artikel wilt retourneren, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via info@boerentelefoonhoesjes.nl of ons zakelijke Snapchat-account: boerenhoesjes. Voor snellere communicatie adviseren wij het gebruik van Snapchat.

Retourkosten:

De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel zijn voor uw rekening. Houd er rekening mee dat verzendkosten niet worden terugbetaald. Bij een terugbetaling worden de verzendkosten in mindering gebracht.

Retourtermijn:

De mogelijkheid tot retourneren geldt gedurende 30 dagen na ontvangst van uw product. Na deze periode kunnen wij helaas geen ruil of terugbetaling aanbieden.

Retourvoorwaarden:

  • Alleen ongebruikte artikelen in dezelfde staat als bij ontvangst komen in aanmerking voor retournering.
  • Het artikel dient te worden teruggestuurd in de originele verpakking.

Retourverwerking:

Na ontvangst en inspectie van de retourzending sturen wij u een ontvangstbevestiging via e-mail. Wij informeren u tevens over de goedkeuring of weigering van de terugbetaling. Bij goedkeuring wordt de terugbetaling binnen enkele dagen automatisch verwerkt via de oorspronkelijke betalingsmethode.

Ruilen:

Indien u een artikel wenst te ruilen, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons op te nemen via e-mail (info@boerentelefoonhoesjes.nl) of ons zakelijke Snapchat-account (boerenhoesjes).

Op Maat Gemaakte Producten:

Voor producten die door de klant zelf zijn ontworpen en op maat zijn gemaakt, geldt geen retourrecht. Dit omvat bijvoorbeeld telefoonhoesjes die naar individuele specificaties van de klant zijn vervaardigd. Conform de Nederlandse wetgeving (artikel 6:230p van het Burgerlijk Wetboek) is het herroepingsrecht niet van toepassing op producten die volgens specificaties van de consument zijn vervaardigd of een duidelijk persoonlijk karakter hebben.

Voor verdere vragen of meer informatie kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via e-mail (info@boerentelefoonhoesjes.nl) of ons zakelijke Snapchat-account (boerenhoesjes).