Onze garantie

Onze garantie

Wij bij BoerenTelefoonhoesjes staan 100% achter de kwaliteit van onze producten en willen graag dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Daarom bieden wij een solide garantie aan op al onze telefoonhoesjes.

Indien er binnen de garantieperiode een product defect is, zullen wij dit op eigen kosten vervangen of repareren. Onze garantie dekt fabrieksfouten en defecten die ontstaan zijn tijdens normaal gebruik.

Bovendien bieden wij een 14 dagen niet-tevreden, geld-terug-garantie. Als u om welke reden dan ook niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen voor een volledige terugbetaling.

Onze vriendelijke klantenservice staat 24/7 klaar om u te helpen en eventuele problemen op te lossen. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen en zullen er alles aan doen om dit te bereiken. Mocht u contact met ons willen opnemen, dan kunt u dat HIER doen.

Let er wel op dat gehard glas extra bescherming biedt en een luxe uitstraling heeft, maar u moet zich er bewust van zijn dat dit soort materialen breekbaar zijn. Mocht het glas wel beschadigd raken, dan zullen wij dit niet vergoeden, omdat het geen kwaliteitsfout is.

Kortom, bij BoerenTelefoonhoesjes kunt u er zeker van zijn dat u een kwalitatief hoogwaardig product koopt met een betrouwbare garantie en een uitstekende klantenservice.